CORONAVIRUS

De praktijk is i.v.m. het CORONAVIRUS vanaf 23 maart t/m 28 april gesloten.

Ondanks eerdere berichtgeving dat wij de fysiotherapeutische zorg zouden blijven verlenen hebben wij vanwege de huidige ontwikkelingen besloten om de praktijk tot 28 april te sluiten. 

Ons inziens is het niet mogelijk om u goede zorg te verlenen die in overeenstemming is met “social distancing”. 

Wij vinden het onze verantwoording om te zorgen voor uw en onze gezondheid en de (kwetsbare) mensen om u en ons heen.

Wij hopen u na deze periode weer te mogen en kunnen ontvangen om u met uw klachten te kunnen behandelen en bij te kunnen staan.

Met de mensen die onder behandeling zijn zullen wij contact opnemen voor vragen en / of oefeningen. 

U kunt natuurlijk ook inspreken of mailen bij vragen over uw oefeningen of uw klacht. Dit geldt ook voor nieuwe aanmeldingen.

Wij zullen ons best doen om u dan zo snel mogelijk te antwoorden.

Blijft u zich verder ook houden aan de voorschriften (hieronder) van het RIVM en dan met name aan het afstand houden (minstens 11/2 m) en het vermijden van sociale contacten.

Wij wensen u veel sterkte en wijsheid in de komende weken.

Met vriendelijke groet,

Inge
Yvonne
Rob

 

Na overleg door Het Genootschap van de Fysiotherapie en het Ministerie van VWS is gevraagd om onze fysiotherapeutische zorg te blijven leveren.

Daarbij houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 ) en volgen de ontwikkelingen op de voet:

 • De overdracht van mens-naar-mens verloopt via directe druppelinfectie (hoesten en niesen).
  • Indien u klachten heeft van verkoudheid, keelpijn, hoesten of niesen of kortademig bent en / of verhoging heeft kom dan niet naar de praktijk, maar bel of mail uw afspraak af.
   Hebt u twijfels bel of mail dan naar de praktijk.
   Komt u uit een risicogebied kom dan ook niet naar de praktijk!
   Als u contact heeft gehad met een patiënt met bevestiging van het coronavirus kom dan niet naar de praktijk!

Indien deze verkoudheidsklachten erger worden en / of u hebt verhoging boven de 38 Celsius blijf dan thuis en ziek uit om te zorgen dat u andere mensen niet besmet. Als de klachten verergeren (u hoest en u haalt moeilijk adem ) neemt u dan contact op met de huisarts(post). Bij ernstige klachten neemt u direct contact op met de huisarts.Dit om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En houdt u aan de voorschriften van het RIVM:

 • Was regelmatig uw handen
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes (eenmalig!)
 • Geen handen schudden, “social distance”
  Neem in de wachtkamer ook voor zover mogelijk de afstand van 2 meter in acht of als u ter begeleiding meekomt, wacht als het mogelijk is in de auto.
 • Neem voor de hygiëne een BADLAKEN mee voor op de bank!

Het Coronavirus verspreidt zich via mensen. Buiten het lichaam kan het virus waarschijnlijk niet goed overleven. De kans van besmetting via het aanraken van producten of oppervlakten is erg klein. Toch maken wij alle voorwerpen zoals behandelbanken, deukrukken, stoelen, toilet, telefoons en toetsenborden etc. extra vaak schoon met desinfecterend middel.

Mocht u vragen hebben of willen overleggen dan kunt u natuurlijk bellen (liefst op het hele of halve uur) 070 – 3296192 of per mail info@fysiodedrentsehoek.nl.

Yvonne van Rijn                            Inge de Gelder                   Rob van Zweeden